|
Christopher BulstrodeChris Bulstrode SzlamaDodatkowe informacje biograficzneAKTUALNIE POSIADANA RÓŻDŻKA: pióro z ogona feniksa, osika, sztywna, 9 caliOPANOWANE ZAKLĘCIA: Szkolne: ENERVATE, EXPELLIARMUS, PROTEGO, ZAKLĘCIE KAMELEONA, EVERTE STATUM, PETRIFICUS TOTALUS, LUMOS, FINITE || Łatwe: BRACKIUM EMENDO, SUSPENSORIUS || Trudne: PETRIFICUS TOTALUS OPIS POSTACI: Temat: Christopher Bulstrode Wto 14 Cze 2016, 19:49 | |
| BIO IMIĘ: Christopher NAZWISKO: Bulstrode CZYSTOŚĆ KRWI: czysta STATUS RODZINY: bogaci DATA URODZENIA: 12.02.1917 ROK NAUKI: VI DOM: Ravenclaw RÓŻDŻKA: pióro z ogona feniksa, osika, sztywna, 9 cali BOGIN: Ururu Marquez FACE CLAIM: Leonardo DiCaprio WIDOK ZE ZWIERCIADŁA AIN EINGARP Chris stoi w otoczeniu nieznanych sobie ludzi, którzy wpatrują się w niego z podziwem, ale nie czuje się skrępowany. Jest sławny. Stoi uśmiechnięty. Bije od niego pewność siebie. OPIS POSTACI Sto osiemdziesiąt pięć centymetrów wzrostu. Siedemdziesiąt kilogramów. Jest blondynem. Włosy średnio długie, grzywka ulizana w prawo. Jego oczy są koloru błękitnego. Nosi okulary z okrągłymi oprawkami, jego wada wzroku jest mała. Cerę ma jasną. Rysy twarzy niczym się nie wyróżniają. Szaty ucznia nosi w sposób elgancki. W dni wolne preferuje sweterki. Chris jest optymistą. Lubi przebywać wśród innych osób. Jest miły i uprzejmy. Chce być w centrum uwagi, ale gdy do tego dochodzi, traci pewność siebie. Jest osobą lubiącą prawić dowcipy. Jako Krukon jest oczytany. Szybko przyswaja sobie wiedzę. Jest opanowany i dopiero w ostateczności przechodzi do rozwiązań fizycznych. Zazwyczaj jednak preferuje walkę słowną. Nie ufa ludziom. Lubi biegać. Jego ulubionym przedmiotem jest OPCM. W przyszłości chciałby być aurorem, ale posada dyrektorska w Hogwarcie również go zadowoli. Nie popiera rasizmu. Nie lubi, gdy ktoś próbuje mu udowodnić, że jest mądrzejszy od niego. PRZYKŁADOWY POST Tego dnia życie Chrisa przebiegało pomyślnie jak to w każdy piątek, gdy zaczynał się weekend. Właśnie leżał sobie na swoim łóżku w pokoju i czyścił różczkę, podczas gdy nikogo nie było dookoła. Rozmyślał nad tym co zrobić z taką ilością wolnego czasu. Postanowił pójść trochę pobiegać na świeżym powietrzu. Wstał z łóżka, podszedł do drzwi wyjściowych, otworzył je i... - Chris...! Ej, Chris... obudź się! - wyszeptał mu do ucha jakiś randomowy chłopiec, szturchając go za ramię. Młodzieniec otworzył powoli oczy, przetarł twarz ręką i sięgnął po okulary, leżące na półce obok. Założył je na oczy i przyjrzał się dokładnie budzącemu - Słuchaj, wiem, że jest trzecia w nocy, ale musisz mi pomóc. Widzisz... Dziś są urodziny Josephy, a ja niechcąco uszkodziłem prezent, który dla niej zrobiłem. Dlatego przyszedłem do Ciebie, bo wiem, że jakoś sobie z tym poradzisz! - Dobra, dobra, pokaż mi to tutaj, naprawię i wracam spać - losowy chłopiec wręczył Chrisowi bransoletkę, która nie tyle, co nie wyglądała na uszkodzoną, a po prostu w niektórych miejscach była źle podoczepiana. Nasz bohater w parę chwil złączył wszystko jak należy i oddał bransoletkę kumplowi. - Nie wiem jak mogłeś być na tyle leniwy by nie móc samemu tego naprawić, ale... Dobra, masz co chciałeś, cześć... - odparł zmęczonym głosem po czym zasnął...
|
Administrator fabularny NPC
Temat: Re: Christopher Bulstrode Pon 20 Cze 2016, 20:36 | |
| WITAMY WŚRÓD KRUKONÓW Cześć Leonardo. Opiekunem twojego domu jest @Hugh Fraser, a prefektem @Kaylin Wittermore.
PRZYDZIAŁ DO POKOJU: Jedynka
ZAKLĘCIA | PUNKTY ROZWOJU | ➛ 8 szkolnych ➛ 3 łatwe | ➛ 60 PS |
TWOJE PRZEDMIOTY ➛ Zestaw podręczników szkolnych. ➛ Samopiszące pióro. CO DALEJ - KROK PO KROKU ➛ Uzupełnij pola dodatkowych informacji biograficznych w swoim profilu. ➛ Wybierz sobie zaklęcia na start i wypisz je w sklepiku rozwojowym. Potem nie zapomnij wpisać ich do profilu! Spis wszystkich dostępnych zaklęć znajdziesz tutaj. ➛ Załóż swoją skrytkę, pamiętaj żeby skorzystać ze wzoru. ➛ Dodaj temat z sowią pocztą, tutaj również możesz skorzystać z podanego wzoru. Kartę akceptował: Beza
|
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |